Τρίτη 23 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΑΠΕΡΓΙΑ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ 2010
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Απέκλεισαν συμβολικά το ΙΚΑ

Ενα γιγάντιο πανό απλώθηκε στην πρόσοψη του κτιρίου
Ενα γιγάντιο πανό απλώθηκε στην πρόσοψη του κτιρίου
Σε συμβολικό αποκλεισμό του κεντρικού καταστήματος του ΙΚΑ στον Εσταυρωμένο στο Ηράκλειο, προχώρησαν χτες το πρωί η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, στην Κρήτη.

Η συμβολική κατάληψη έγινε στο πλαίσιο της οργάνωσης της αυριανής πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας. Από νωρίς το πρωί συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ ανέβηκαν στην ταράτσα του κτιρίου όπου κρέμασαν ένα γιγάντιο πανό του ΠΑΜΕ με το σύνθημα «Ξεσηκωθείτε, κυβέρνηση Πλουτοκρατία και ΕΕ, διαλύουν κοινωνική ασφάλιση, υγεία, πρόνοια, εργασιακά δικαιώματα. Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία.

Στην είσοδο του κτιρίου μέλη του ΠΑΜΕ μοίραζαν απεργιακό υλικό καλώντας τους εργαζόμενους να στρατευτούν στον αγώνα για την αντίκρουση αυτής της πολιτικής και των κομμάτων που τη στηρίζουν. Να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο νομό Ηρακλείου στις 24 Φλεβάρη στις 10 το πρωί στη νομαρχία. Μετά τον αποκλεισμό οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν περιοδείες και εξορμήσεις σε εργοστάσια της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ