Σάββατο 27 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Νέα μηνύματα αλληλεγγύης

Στα μηνύματα αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων στην Ελλάδα που διαβάστηκαν στις απεργιακές συγκεντρώσεις προστέθηκαν ακόμα τα εξής:

  • Η Διεθνής Οργάνωση Συνδικάτων Εργαζομένων στις Μεταφορές σημειώνει την ανάγκη σε αυτή τη συνολική επίθεση οι εργαζόμενοι του κόσμου να απαντήσουν ενωμένα. «Ο αγώνας σας είναι και δικός μας!», υπογραμμίζει.
  • «Οι εργαζόμενοι του Πακιστάν βρίσκονται στο πλευρό σας και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα σας», αναφέρει η Γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων Πακιστάν.
  • Καταδικάζοντας την προσπάθεια των μονοπωλίων και των μεγάλων επιχειρήσεων να επιβάλουν στους εργαζόμενους να πληρώσουν τις συνέπειες της κρίσης, το Τουρκοκυπριακό Συνδικάτο Δασκάλων εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους και τις οργανώσεις τους στην Ελλάδα.
  • «Δείξαμε μεγάλη προσοχή για τη γενική απεργία που παρέλυσε την Ελλάδα», σημειώνει η Συνδικαλιστική Συνομοσπονδία της Γαλικίας. «Για μια ακόμη φορά η εργατική τάξη της Ελλάδας βγήκε στους δρόμους και έδειξε τη δύναμη και τη μαχητικότητά της, όπως έκανε και στις 10 Φλεβάρη στην απεργία που είχε κηρύξει το ΠΑΜΕ. Ο αγώνας σας είναι ένας αγώνας όλων των εργαζομένων στην Ευρώπη», τονίζουν μεταξύ άλλων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ