Τρίτη 4 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ «ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ»
Τρεις νεκροί σε τρεις μέρες!

Ενδεικτικό του τι επικρατεί στους τόπους δουλειάς είναι ότι, μόνο μέσα στον Απρίλη έξι εργαζόμενοι σκοτώθηκαν και ένας άνεργος οικοδόμος αυτοκτόνησε.

Χτες ο Χρήστος Σακαράκης, 41 ετών, εργαζόμενος της εταιρείας χωματουργικών εργασιών «Ακουα Πάουερ» στην Παιανία, έχασε τη ζωή του όταν, ένας βαρέου τύπου ερπυστριοφόρος φορτωτής τον οποίο προσπαθούσε να ανεβάσει σε καρότσα φορτηγού, ανετράπη. Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο», όπου απεβίωσε.

Ο Βασίλης Μωρογιάννης, εργαζόμενος σε μηχανουργείο στο Αιγάλεω, που κατασκευάζει αρτοκλίβανους με την επονομασία «Δρίκος», έχασε τη ζωή του την Παρασκευή το πρωί κατά τη διάρκεια εργασιών σε τόρνο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χωρίς να έχει διενεργηθεί ακόμα αυτοψία, τραυματίστηκε όταν κατά τη διάρκεια επισκευής κυλίνδρου σε τόρνο, μεταλλικό αντικείμενο εκσφενδονίστηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το «εργοδοτικό έγκλημα» καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής στη Λεπτή Ορεστιάδας νομού Εβρου ο 49χρονος εργάτης Θανάσης Καδιγιαννόπουλος σκοτώθηκε ενώ εκτελούσε εργασίες αντικατάστασης κεραμοσκεπής στη στέγη αποθήκης, όταν έπεσε από ύψος 3,5 μέτρων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ