Κυριακή 3 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων

Στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή του 16ου Συνεδρίου του βρίσκεται πλέον το ΚΚΕ και οι Κομματικές Οργανώσεις του, μαζί και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, συνεχίζουν τη δραστηριότητα με συγκεντρώσεις και συσκέψεις για τη συζήτηση και την ανάλυση των Θέσεων της ΚΕ, με φίλους και οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ σ' ένα γόνιμο διάλογο μαζί τους, όπου ενημερώνονται, καταθέτοντας, ταυτόχρονα, και τις απόψεις τους.

Ετσι, με αντικείμενο πάντα την παρουσίαση και συζήτηση των Θέσεων, αλλά και την ανάλυση των θέσεων του ΚΚΕ για ιδιαίτερα ζητήματα, όπως οι εργασιακές σχέσεις, η παιδεία κ.ά. από κλαδικές ΚΟΒ, προγραμματίζονται εκδηλώσεις:

Σήμερα Κυριακή:

- Από την Κομματική Οργάνωση Καματερού του ΚΚΕ, στη 1 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «Ονειρο», συνεστίαση προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου.

Στις 4 Δεκέμβρη:

- Από την ΚΟΒ Μελισσίων του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (17ης Νοέμβρη και Αγίου Γεωργίου), με ομιλητή τον Μπάμπη Αγγουράκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από την ΚΟΒ Πετρελαίου του ΚΚΕ στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ, με ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από την ΚΟΒ Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δήμου Ζωγράφου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60), με ομιλητή τον Σπύρο Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Σύσκεψη γυναικών από την ΚΟΒ Τοπικής Αυτοδιοίκησης Βύρωνα του ΚΚΕ στις 5.30 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος, με ομιλήτρια την Αλέκα Γιαννούση, μέλος του Τμήματος Γυναικών της ΚΕ και της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ του Κόμματος.

- Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας και την Κομματική Οργάνωση Αμφισσας του ΚΚΕ, στην αίθουσα Σορώκου, στις 6 μ.μ.

- Από την Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο στη Μυτιλήνη, με ομιλητή τον Γιάννη Ποσοτίδη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του Κόμματος.

Στις 5 Δεκέμβρη:

- Από την ΚΟΒ Παιδείας Κοκκινιάς - Κορυδαλλού του ΚΚΕ στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης), με ομιλήτρια την Ρίτα Νικολαΐδου, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από την ΚΟΒ Παιδείας Βύρωνα του ΚΚΕ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στην πρώην πλατεία Ταπητουργείου, στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Λάζαρο Σορόπουλο, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του Κόμματος.

- Από την Οργάνωση Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ στις 8 μ.μ., στη Νομική και Φιλοσοφική Σχολή.

Στις 6 Δεκέμβρη

- Από την Οργάνωση Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στη Φυσικομαθηματική Σχολή. Θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος με το γαρίφαλο».

Στις 7 Δεκέμβρη:

- Από την Κομματική Οργάνωση Δικηγόρων του ΚΚΕ στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Αντώνη Σκυλλάκο.

- Από την Αχτίδα Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του ΚΚΕ στα γραφεία της ΟΤΟΕ (Σίνα και Βησσαρίωνος 9), στις 4.30 μ.μ., με ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από την Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, με ομιλητή τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Από την Αχτίδα Επιστημόνων της ΚΟΘ του ΚΚΕ, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα της ΕΣΑΚ (Εγνατία 65).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ