Σάββατο 24 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων για δύο ώρες

Την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων από το σταθμό των διοδίων στη Λεπτοκαρυά Πιερίας επέβαλαν, από τις 6 έως τις 8 χτες το απόγευμα, οι κομμουνιστές με τη συμβολική κινητοποίηση που πραγματοποίησαν.

Οι κομμουνιστές παρατάχθηκαν στα διόδια και κράτησαν ανεβασμένες τις μπάρες. Μοίρασαν το έντυπο υλικό του Κόμματος και κάλεσαν τους διερχόμενους να μπουν στη δράση με το ΚΚΕ, με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής που έχει μετατρέψει σε είδος πολυτελείας το δικαίωμα στις διακοπές για τους εργαζόμενους που παράγουν όλο τον πλούτο.

Μοίρασαν υλικό του Κόμματος για το δικαίωμα στις διακοπές και τους κάλεσαν να μπουν στη δράση μαζί με το ΚΚΕ και να διεκδικήσουν κατάργηση των διοδίων και ελεύθερη πρόσβαση στις ακτές, σε όλους τους φυσικούς και πολιτιστικούς χώρους, παράλληλα με το δικαίωμα στην πλήρη και σταθερή εργασία για όλους, στην ουσιαστική προστασία των ανέργων, στο 7ωρο - 5ήμερο - 35ωρο, στον κατώτερο μισθό 1.400 ευρώ και στη σύνταξη στα 55 για τις γυναίκες και στα 60 για τους άνδρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ