Σάββατο 31 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η ... βρωμιά του ΛΑ.Ο.Σ.

Ενα σαφέστατο δείγμα των τακτικών που πρόκειται να ακολουθήσει ο ΛΑ.Ο.Σ., στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, είχαμε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή του νομοσχεδίου για τις εκλογικές δαπάνες από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Αστέριο Ροντούλη.

Με αφορμή σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ Χ. Ζώη, σύμφωνα με το οποίο «τα κόμματα της αριστεράς ακολουθούν ιδεολογικά και πολιτικά ένα μονοπάτι που δεν τους επιτρέπει παρά να αντιδράσουν σε επιμέρους διατάξεις, τις οποίες εσείς θέλετε να επιβάλετε», ο Α. Ροντούλης έσπευσε να σχολιάσει πως «εστρώθη και τώρα, για πολλοστή φορά, το έδαφος συνεργασίας στις δημοτικές εκλογές μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΚΚΕ. Η πολυκατοικία πάει να πάρει χρώμα κοκκινογαλάζιο».

Αυτά από το ...θυρωρό της πολυκατοικίας - σύμφωνα με όσα έχει πει κατά καιρούς ο ίδιος ο Γ. Καρατζαφέρης - που δεν έχει κανένα πρόβλημα να ψηφίζει αντιλαϊκά μνημόνια μαζί με το ΠΑΣΟΚ, αρκεί να προωθούνται τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας. Που δεν έχει κανένα πρόβλημα να συκοφαντεί με ψεύδη, προκειμένου να κάνει αντικομμουνισμό. Που δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί τις πιο βρώμικες μεθόδους, σαν την προβοκάτσια με την υπόθεση «Γερμανός». Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εκτοξεύει τη βρωμιά που την πιάνει ο ΛΑ.Ο.Σ. για να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ