Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ κατά των λαών της Μέσης Ανατολής

Δηλώσεις της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για την επίσκεψη στην Ελλάδα του Μπ. Νετανιάχου

  • Η συμφωνία στρατηγικής σημασίας που υπέγραψε η κυβέρνηση με το Ισραήλ στηρίζει χωρίς επιφυλάξεις την πολεμική μηχανή του Ισραήλ και το βρώμικο σχέδιο του ΝΑΤΟ για μια «Νέα Μέση Ανατολή».
  • Η ελληνική κυβέρνηση αθωώνει την πολιτική της ηγεσίας του Ισραήλ απέναντι στον παλαιστινιακό λαό, τις δολοφονικές πολεμικές επιθέσεις, το χτίσιμο του τείχους του αίσχους και τον εποικισμό που συνεχίζεται.
  • Αθωώνει την εκφρασμένη απόφαση του Ισραήλ να δημιουργήσει νέα προβλήματα στο Λίβανο, να εξαπολύσει νέα επίθεση, με στόχο τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου που βρίσκονται στα όρια της υφαλοκρηπίδας του Λιβάνου. Αθωώνει τη διάθεση του Ισραήλ να επιτεθεί ακόμα και πολεμικά κατά του Ιράν.
  • Η ελληνική κυβέρνηση αναλαμβάνει ρόλο που στρέφεται εναντίον των λαών της περιοχής και εναντίον των συμφερόντων του ελληνικού λαού, ο οποίος δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τους γειτονικούς λαούς, και με το λαό του Ισραήλ.
  • Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι να αντιπαλέψει κανείς τις εμφανείς ή υποβόσκουσες μελλοντικές στρατιωτικές αναμετρήσεις.

ΣΕΛ.  7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ