Τετάρτη 1 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Οι ελλείψεις θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών

Περιοδεία κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Εβρου Τάσο Βλισίδη

Μπορεί το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης να είναι καινούριο, ωστόσο «νοσεί» σοβαρά από την πληθώρα των λειτουργικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, καθώς και τις ελλείψεις σε προσωπικό, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν όλες οι κλινικές. Αυτό διαπίστωσε προχτές κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης και του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Εβρου Τάσο Βλισίδη και τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Σάββα Δευτεραίο, που περιόδευσε στο νοσοκομείο.

Στη συνάντηση που είχαν με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και άλλους εργαζόμενους τέθηκαν αυτά τα προβλήματα και ιδιαίτερα οι ελλείψεις προσωπικού και η υποχρηματοδότηση του νοσοκομείου που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα ως και κινδύνους για τη λειτουργία του και την υγεία των ασθενών. Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τόνισαν ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να βγάλουν χρήσιμα πολιτικά συμπεράσματα, έχοντας ήδη χάσει πολλά από την εφαρμοζόμενη πολιτική και χάνοντας ακόμη περισσότερα αν δεν αντιδράσουν. Το επικαιροποιημένο μνημόνιο ενεργοποιεί και επεκτείνει ρυθμίσεις για την Υγεία που νομοθέτησαν στο παρελθόν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Ανέφεραν τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ενάντια στην εμπορευματοποίηση της Υγείας, που προωθείται παραπέρα με τον «Καλλικράτη» και ανέπτυξαν τη θέση υπέρ ενός δημόσιου συστήματος Υγείας για όλους, που θα καλύπτει τις ανάγκες του λαού για υψηλού επιπέδου δωρεάν περίθαλψη και πρόνοια, χωρίς ελλείψεις στο αναγκαίο προσωπικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ