Σάββατο 18 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Νερό και Ενέργεια είναι δημόσια κοινωνικά αγαθά

Περιοδεία σε ΔΕΗ και ΕΥΑΘ έκανε ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Θ. Κωνσταντινίδης

MotionTeam

Ο Θ. Κωνσταντινίδης
Στους εργαζόμενους της ΔΕΗ στα γραφεία της στην οδό Αγίου Δημητρίου περιόδευσε χτες το πρωί ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Συζήτησε με τους εργαζόμενους για τις επιπτώσεις από την πολιτική απελευθέρωσης της Ενέργειας, την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, τόσο στους εργαζόμενους της επιχείρησης, αλλά και συνολικότερα στον εργαζόμενο λαό.

Στη συνέχεια ο Θ. Κωνσταντινίδης και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Σωτήρης Ζαριανόπουλος, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΑΘ ΑΕ Ν. Παπαδάκη. Ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος με κοινή δήλωσή τους σημείωσαν: «Το Νερό και η Ενέργεια είναι δημόσια κοινωνικά αγαθά, απαραίτητα για την ανάπτυξη, αλλά και τη λαϊκή ευημερία. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε μορφής ιδιωτικοποιήσεις και άνοδο της τιμής των παρεχόμενων υπηρεσιών». Ειδικότερα για το νερό, πρόσθεσαν: «Διεκδικούμε το σχεδιασμό και την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης υδατικής πολιτικής που θα αφορά την έρευνα, τη χρήση και την ορθολογική αξιοποίηση των υδάτινων αποθεμάτων στο σύνολο της επικράτειας με κεντρικό, περιφερειακό και νομαρχιακό σχεδιασμό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ