Παρασκευή 20 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ
Συνεχίζονται οι καταθέσεις

Με την κατάθεση του δημοσιογράφου Κ. Αλατζά συνεχίστηκαν χτες οι εργασίες της Προανακριτικής της Βουλής, που ερευνά την τυχόν ύπαρξη ποινικών ευθυνών του πρώην υπουργού Αμυνας Α. Τσοχατζόπουλου στην υπόθεση της κατασκευής και προμήθειας τεσσάρων υποβρυχίων για το Πολεμικό Ναυτικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Αλατζάς είπε ότι όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες σε κάθε κατεύθυνση «θα μπορέσουμε να έχουμε μια απάντηση για τον εάν ο Α. Τσοχατζόπουλος διέπραξε ή όχι αξιόποινη πράξη» και ότι από έρευνα του ΣΔΟΕ προέκυψαν ανεξέλεγκτα προγράμματα, παρά το γεγονός ότι αυτά είχαν πιστοποιηθεί με τη σφραγίδα του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Ο επιχειρηματίας Α. Αβατάγγελος, που είχε κληθεί για δεύτερη φορά να καταθέσει χτες, δεν προσήλθε, επικαλούμενος ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ ο πρώην διευθύνων σύμβουλος στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά - επί υπουργίας Α. Τσοχατζόπουλου - όπου κατασκευάζονται τα υποβρύχια, Σ. Εμμανουήλ, έστειλε επιστολή, στην οποία αναφέρει ότι δε θα παρουσιαστεί στην Προανακριτική γιατί έχει ήδη κληθεί ως ύποπτος στην τακτική δικαιοσύνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ