Παρασκευή 20 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Εξόρμηση για την πολιτική πρόταση διεξόδου

Περιοδείες, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Πλούσια δραστηριότητα αναπτύσσουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης για την ανάδειξη των αιτιών της κρίσης και την πρόταση του ΚΚΕ για διέξοδο υπέρ του λαού. Στο πλαίσιο αυτό, τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται:

Στην Καβάλα

Η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για διέξοδο από την κρίση υπέρ του λαού, με εξειδικευμένη αναφορά στο ενεργειακό πρόβλημα της χώρας και της περιοχής, αύριο Σάββατο 21 Μάη, στις 6.30 μ.μ. στο «ΟΣΚΑΡ». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ.

Στη Δράμα

Η ΝΕ Δράμας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Η θέση του ΚΚΕ για την Ενέργεια και τα λιγνιτικά αποθέματα της περιοχής μας και η συνολική πολιτική πρότασή του για τη διέξοδο από τη σημερινή καπιταλιστική κρίση», την Κυριακή 22 Μάη, στις 11 π.μ., στο Δημοτικό Ωδείο. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ.

Στη Μαγνησία
  • Σήμερα Παρασκευή 20 Μάη, στην πλατεία Αλμυρού, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητές τον Απ. Νάνο, βουλευτή του ΚΚΕ και τον Απ. Τσαπράζη.
  • Σήμερα, στο Μούρεσι, στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Β. Τσαπράζη, μέλος της ΝΕ Μαγνησίας.
Στην Κεντρική Μακεδονία
  • Σήμερα Παρασκευή 20 Μάη, στις 9.30 π.μ., κλιμάκιο της Νομαρχιακής Οργάνωσης Χαλκιδικής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νοσοκομείο Πολυγύρου, με επικεφαλής τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Σήμερα στις 12 μ., θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΚΚΕ στον Πολύγυρο (Εμμανουήλ Παπά 3), με θέμα την κρίση και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ.
  • Σήμερα, στις 10 π.μ., περιοδεία στα «Κλωστήρια Κιλκίς», με την βουλευτή του ΚΚΕ Σοφία Καλαντίδου.
Εκδηλώσεις για τις διεθνείς εξελίξεις

Οι Νομαρχιακές Οργανώσεις της ΚΟ Πελοποννήσου του ΚΚΕ διοργανώνουν το επόμενο διάστημα πλήθος εκδηλώσεων με θέμα τις διεθνείς εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζονται:

  • Στη Μεσσηνία, σήμερα Παρασκευή 20 Μάη, στις 7 μ.μ., στη Φιλαρμονική Καλαμάτας. Θα μιλήσει η Γ. Τσιπιανίτη, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου.
  • Στην Αργολίδα, σήμερα Παρασκευή 20 Μάη, στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Ν. Κίου. Θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ