Παρασκευή 20 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Την Κυριακή η πορεία Ειρήνης

Κορυφώνεται και η προσυνεδριακή διαδικασία της ΕΕΔΥΕ

Με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τα ταξικά συνδικάτα, τις αντιιμπεριαλιστικές συσπειρώσεις των μικρών και αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, των γυναικών, όλους τους φίλους της ειρήνης να πάρουν μαζικά μέρος στην πορεία Ειρήνης, που οργανώνει την Κυριακή, 22 Μάη, προς τιμήν του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Στις 9 π.μ. είναι προγραμματισμένη διαδήλωση στην έδρα της 71ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας στη Νέα Σάντα του Κιλκίς. Η αυτοκινητοπομπή από τη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει στις 8 π.μ., από την οδό Λαγκαδά (στο ύψος του Δημαρχείου της Σταυρούπολης) και στη Νέα Σάντα θα συναντηθεί με τα μέλη της Επιτροπής Ειρήνης του Κιλκίς. Η επιστροφή θα γίνει επίσης με αυτοκινητοπομπή και θα ακολουθήσει συγκέντρωση στις 11 π.μ. στο Δημαρχείο της Σταυρούπολης, από όπου θα ξεκινήσει η πορεία προς το μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Πορείες ειρήνης προγραμματίζονται ακόμα στην Κοζάνη, την Κυριακή 22 Μάη, στη Μυτιλήνη, στις 22 Μάη και στην Τρίπολη, την Κυριακή 29 Μάη. Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προσυνεδριακές διαδικασίες των Επιτροπών Ειρήνης της ΕΕΔΥΕ, στο δρόμο για το 16ο Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Μάη στην Αθήνα. Τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι παρακάτω εκδηλώσεις και Γενικές Συνελεύσεις των τοπικών Επιτροπών Ειρήνης για την εκλογή αντιπροσώπων στο συνέδριο:

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Καισαριανής, αύριο, Παρασκευή 20 Μάη, στα γραφεία της, Εθνικής Αντίστασης (Εφέσου 19).

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας, τη Δευτέρα 23 Μάη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του ΤΕΕ (τριών Ναυάρχων).

Επίσης, τις επόμενες μέρες θα συνεδριάσουν οι παρακάτω Επιτροπές Ειρήνης:

  • Σήμερα, Παρασκευή: Αρτας - Ροδόπης - Χαλκίδας.
  • Κυριακή 22/5: Αγρινίου - Λευκάδας.
  • Δευτέρα 23/5: Ζακύνθου - Μεσολογγίου - Ιωαννίνων - Πάτρας.
  • Τρίτη 24/5: Αλεξανδρούπολης.
  • Πέμπτη 26/5: Καβάλας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ