Τρίτη 24 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ η κόκκινη γραμμή του ΚΚΕ

Αλέκα Παπαρήγα: Μας χωρίζει χάος από την κόκκινη γραμμή που έχει χαράξει ο πρωθυπουργός και λίγο - πολύ υποστηρίζουν και τα άλλα κόμματα για τη σωτηρία γενικά της Ελλάδας. Θέλουν το λαό χωρίς δικαιώματα, για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ώστε να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος επενδύσεων από τα λιμνάζοντα, τα συσσωρευμένα κεφάλαια που υπάρχουν

  • Απέναντι στο λαό δεν στέκεται μόνο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, προηγούμενα της ΝΔ, είναι η δικτατορία των μονοπωλίων, του κεφαλαίου, με τις πλάτες της ΕΕ. Μας ενδιαφέρει οι εργαζόμενοι να ανασάνουν όσο γίνεται πιο γρήγορα, αλλά πρέπει το εργατικό κίνημα, το κίνημα της αγροτιάς, των αυτοαπασχολουμένων να χαράξει τη δική του κόκκινη γραμμή.
  • Η βάση του κινήματος είναι κάθε τόπος δουλειάς, κάθε σχολείο, Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ. Εκεί κρίνεται η μάχη, γιατί απέναντι είναι αυτός που εξυπηρετεί η κυβέρνηση, ο βιομήχανος, ο εφοπλιστής, ο μεγαλέμπορος. Το ζήτημα της εργατικής λαϊκής εξουσίας και της αποδέσμευσης από την ΕΕ να ανέβει στις σημαίες των εργαζομένων και να υπάρξει στρατηγικά μελετημένος αγώνας γι' αυτόν το στόχο.

ΣΕΛ.  7  -  9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ