Σάββατο 23 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
Δημαγωγία και συναίνεση

«Κανείς νοήμων δεν μπορεί να χειροκροτήσει όπως και δεν μπορεί να "μουντζώσει" τα αποτελέσματα της Συνόδου, διατηρούμε σαν χώρα τη ζωντάνια μας, αλλά ως επί, εν τόκοις, χρήμασι εκδιδομένη», δήλωσε χτες ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης σχολιάζοντας τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής.

Ευκαιρίας δοθείσης επανέλαβε την πάγια θέση του για συναίνεση των πολιτικών κομμάτων θέτοντάς την σαν προαπαιτούμενο ώστε «να μπει πάτος στο βαρέλι». Οπως είπε, «όσα κεφάλαια, αν και όπως, μας δώσει η Ευρώπη δεν αρκούν για να σωθούμε αν δεν υπάρχει στο εσωτερικό της χώρας σύνεση, συνεργατικότητα, συναντίληψη και συνευθύνη».

Νωρίτερα βέβαια, μιλώντας στο «ΑΛΤΕΡ» και στον ρ/σ «Rial» ο Γ. Καρατζαφέρης ήταν πιο επιθετικός λέγοντας ότι «η Ελλάδα μπαίνει στο "γύψο"», ότι «εκπορνεύτηκε» και ότι η εξέλιξη στη Σύνοδο Κορυφής ήταν χρεοκοπία. Πρόσθεσε ότι «μείναμε όρθιοι αλλά όχι αξιοπρεπείς» αφού «θα έχουμε τη "ρετσινιά" της μιας και μοναδικής πτωχευμένης ευρωπαϊκής χώρας μετά τον Παγκόσμιο πόλεμο». Πάντως εμφανίστηκε ευχαριστημένος γιατί «ήρθε το σχέδιο Μάρσαλ», προσπερνώντας το βαρύ τίμημα που θα πληρώσει ο λαός για την υλοποίηση των ευρωενωσιακών σχεδιασμών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ