Τρίτη 20 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συμβολική κατάληψη στη ΔΟΥ Καλαμάτας

Συγκεντρώσεις αύριο στις πρωτεύουσες των νομών της Πελοποννήσου

Από τη συμβολική κατάληψη στη ΔΟΥ Καλαμάτας
Από τη συμβολική κατάληψη στη ΔΟΥ Καλαμάτας
Χτες, στην Καλαμάτα, δυνάμεις του ΠΑΜΕ προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη της ΔΟΥ, από τις 6 το πρωί μέχρι και τις 11 π.μ., διαμαρτυρόμενοι για το σύνολο των φορομπηχτικών μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων. Παράλληλα, η Γραμματεία Μεσσηνίας του ΠΑΜΕ καλεί το λαό του νομού να συμμετάσχει μαζικά στη συγκέντρωση που διοργανώνει αύριο στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, στις 7 το βράδυ, όπου με οργανωμένο τρόπο θα παραδοθούν στους εκπροσώπους της κυβέρνησης οι εντολές πληρωμών.

Ηδη, απόφαση συμμετοχής για οργανωμένη άρνηση πληρωμής των χαρατσιών και συμμετοχή στη συγκέντρωση της Τετάρτης έχουν πάρει τα σωματεία Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Μεσσηνίας, Εργαζομένων στην ΔΕΥΑΚ και Οικοδόμων Μεσσηνίας.

Στην Πάτρα, η τοπική Γραμματεία, διοργανώνει συγκέντρωση στην πλ. Αγ. Σοφίας, την Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μ.μ. Στον Πύργο, συγκέντρωση στον πλ. ΟΤΕ, στις 7 μ.μ. Στην Τρίπολη, συγκέντρωση στην πλ. Αγ. Βασιλείου, στις 8 μ.μ. Στη Σπάρτη, συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία, στις 7.30 μ.μ. Στο Αργος, συγκέντρωση στην πλ. Αγίου Πέτρου, στις 7.30 μ.μ. Στην Κόρινθο, συγκέντρωση στα Περιβολάκια, στις 7 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ