Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κινητοποιήσεις για τις κεραίες

Κινητοποίηση ενάντια στην ύπαρξη κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο Περιστέρι διοργανώνουν την Παρασκευή φορείς της περιοχής. Θα συγκεντρωθούν στις 5.30 το απόγευμα στην πλατεία Δημαρχείου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.

Στο μεταξύ Αναφορά του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Ελλη Αλεξίου» και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 35ου Δημοτικού Σχολείου για το παραπάνω θέμα κατέθεσαν προς το προεδρείο της Βουλής, για τους υπουργούς Μεταφορών - Επικοινωνίας, Υγείας - Πρόνοιας και Παιδείας, οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος και Λιάνα Κανέλλη.

Στο μεταξύ στο Μενίδι οι γονείς των 1ου και 2ου Δημοτικών και κάτοικοι της πόλης που κατάφεραν προχτές να θέσουν εκτός λειτουργίας κεραία κινητής τηλεφωνίας της «Πάναφον» συνεχίζουν τον αγώνα τους και είναι αποφασισμένοι να μη σταματήσουν αν δεν κατέβει η εν λόγω κεραία. Κάτω από τη δική τους πίεση το θέμα της συνολικής επιβάρυνσης από κεραίες στην περιοχή αναμένεται να συζητηθεί και σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως έχουν ζητήσει τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ