Τετάρτη 23 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αύριο Πέμπτη οι αρχαιρεσίες

Μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες απευθύνει με ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Αττικής στους εργαζόμενους του κλάδου. Οι αρχαιρεσίες ξεκινούν, αύριο Πέμπτη 24 Νοέμβρη, και ολοκληρώνονται την Κυριακή 27 του μήνα.

Στην ανακοίνωση του Συνδικάτου επισημαίνεται: «Η επίθεση ενάντιά μας δε θα έχει τέλος. Η μαζική συμμετοχή στις εκλογές του Συνδικάτου, η μαζικοποίηση και ενίσχυσή του αποτελεί προϋπόθεση για την ανάπτυξη των αγώνων του επόμενου διαστήματος. Κανένας εργάτης μόνος του δεν μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στις πιέσεις της εργοδοσίας, κανένας εργάτης ξεμοναχιασμένος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη φτώχεια και την εξαθλίωση που απειλεί όλους μας».

Το πρόγραμμα των αρχαιρεσιών έχει ως εξής:

  • Η κεντρική διοίκηση (γραφεία: ΕΚΑ, Γ' Σεπτεμβρίου 48β, 2ος όροφος): Την Πέμπτη (11 π.μ. - 6 μ.μ.) στις βιοτεχνίες φασόν του κέντρου της Αθήνας, ΚΑΖΑΚΟΣ, ΚΕΜ κ.λπ. Την Παρασκευή (11.30 π.μ. - 7.30 μ.μ.) στις βιοτεχνίες ΜΑΚΟΠΛΕΞ, ΤΣΑΚΙΡΗΣ, ΑΓΛΟΥΠΑΣ, ΜΑΝΤΑΡΙΝΟ και στα γραφεία από 4.30 μ.μ. έως 7.30 μ.μ. Το Σάββατο (12.30 μ.μ. - 8.30 μ.μ.) και την Κυριακή (11 π.μ. - 7 μ.μ.), στα κεντρικά γραφεία.
  • Το Παράρτημα της Ν. Ιωνίας: Την Πέμπτη (10 π.μ. - 6 μ.μ.) σε βιοτεχνίες φασόν σε Μεταμόρφωση, Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Ιωνία. Την Παρασκευή (10 π.μ. - 6 μ.μ.) σε βιοτεχνίες φασόν σε Πατήσια, Λαμπρινή, Περισσό. Την Κυριακή (2 μ.μ. - 8 μ.μ.) στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας (Πατησίων 252, πλατεία Κολιάτσου).
  • Το Παράρτημα Περιστερίου: Την Πέμπτη (10 π.μ. - 6 μ.μ.), στους χώρους εργασίας ΕΛΙΤ, ΣΑΝΤΕ και βιοτεχνίες φασόν. Την Παρασκευή (11 π.μ. - 5 μ.μ.), στους χώρους εργασίας ΦΕΙΔΑΣ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ και βιοτεχνίες φασόν.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ