Τετάρτη 28 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ
Στάσεις εργασίας και πορεία σήμερα

Πεντάωρες στάσεις εργασίας σήμερα και αύριο και πορεία στο υπουργείο Υγείας - Πρόνοιας σήμερα στις 11 π.μ., πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του Εθνικού Οργανισμού Πρόνοιας (ΕΟΠ) και του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα». Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι του ΠΙΚΠΑ, οι οποίοι πραγματοποιούν 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν το ξεκαθάρισμα του νομικού πλαισίου που ισχύει στη χώρα μας μετά την ψήφιση του αντι - κοινωνικού νόμου 2646/98 για την Πρόνοια, που έχει οδηγήσει στα πρόθυρα διάλυσης τις υπηρεσίες πρόνοιας. Επίσης, το σταμάτημα των αυθαίρετων αποσπάσεων από τις υπηρεσίες, σε υπηρεσίες άλλων Οργανισμών, αλλά και τη χορήγηση και στους εργαζόμενους στους φορείς της Πρόνοιας της αποζημίωσης που χορηγήθηκε πρόσφατα στους εργαζόμενους του υπουργείου Υγείας - Πρόνοιας.

Οι εργαζόμενοι των φορέων της Πρόνοιας θα συγκεντρωθούν σήμερα στις 11 π.μ. στα γραφεία των κεντρικών υπηρεσιών του ΕΟΠ (Υπατίας 6 και Μητροπόλεως), απ' όπου και θα ξεκινήσουν πορεία προς το υπουργείο Υγείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ