Τρίτη 6 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μετάθεση - δίωξη δασολόγου

Καταγγελία της ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ

Την παράνομη μετάθεση του δασολόγου της Διεύθυνσης Δασών Λασιθίου Μ. Φιλιππάκη, καταγγέλλει η ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ, χαρακτηρίζοντάς την πολιτικό διωγμό, που προκλήθηκε από την κοινωνική δραστηριότητα του υπαλλήλου.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «η μετάθεση του ως άνω υπαλλήλου αποδυναμώνει τη λειτουργία της Διεύθυνσης Δασών Λασιθίου, όχι μόνο γιατί ο διωκόμενος υπάλληλος έχει 17ετή πείρα και δραστηριότητα και δεν μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί στα καθήκοντά του, αλλά και γιατί λόγω των υποθέσεων που του έχουν ανατεθεί χάνονται σημαντικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες στο ήδη αδικημένο Λασίθι».

Η ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ εκτιμά ότι η μετάθεση - «δίωξη» έγινε για πολιτικούς λόγους, με σκοπό «να τιμωρηθεί ο υπάλληλος για την κοινωνική του δραστηριότητα και να φοβηθούν ενδεχομένως και άλλοι υπάλληλοι που θα είχαν το "θράσος", να δραστηριοποιηθούν πολιτικά και να μπουν στο ρουθούνι των σκοτεινών κύκλων της εξουσίας. Τέτοιες μεθοδεύσεις, σημειώνεται στην ανακοίνωση, θυμίζουν τις πιο σκοτεινές στιγμές παλαιότερων εποχών, οι οποίες υποτίθεται ότι έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, και τις επαναφέρουν στο προσκήνιο οι δήθεν εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ. Η ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ συμπαραστέκεται στο διωκόμενο υπάλληλο πολίτη και θα αγωνιστεί με όλους τους τρόπους, για να μην περάσει η συγκεκριμένη δίωξη, φέρνοντας το θέμα ακόμα και στη Βουλή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ