Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ
Μοιράζει διαπιστευτήρια ικανού διαχειριστή

Συνάντηση χτες του οικονομικού επιτελείου με τον Χ. Ράιχενμπαχ

Τα διαπιστευτήρια του καλού διαχειριστή κατέθεσε χτες ο ΣΥΡΙΖΑ στον επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα Χ. Ράινχεμπαχ, έναν απ' όσους μόλις προ ολίγου καιρού κήρυττε «persona non grata». Τον Ράιχενμπαχ συνάντησαν οι Δραγασάκης, Σταθάκης, Τσακαλώτος, Μηλιός και τον διαβεβαίωσαν για την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ «να έχει σταθερές επαφές με τα θεσμικά όργανα της ΕΕ».

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε «τις βασικές αρχές του οικονομικού προγράμματος του κόμματος» και όπως συνάγεται απ' το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε τοποθετήθηκε για λογαριασμό της ντόπιας αστικής τάξης, προτάσσοντας την αγωνία για την έλευση της ανάπτυξης, απ' την οποία μόνο αυτή θα βγει ωφελημένη.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η αντιπροσωπεία ζήτησε αλλαγές στο μείγμα της διαχείρισης, λέγοντας στον Χ. Ράινχεμπαχ πως «η υλοποίηση άμεσων μέτρων για τη χρηματοδότηση αναπτυξιακών δράσεων, από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους, αποτελεί ζήτημα επείγουσας προτεραιότητας για να ανακοπεί η καθοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας».

Στο ίδιο πνεύμα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε χτες Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, με την οποία εγκαλεί την κυβέρνηση για αθέτηση των προεκλογικών της εξαγγελιών! Μεταξύ άλλων, ρωτά τον πρωθυπουργό «γιατί προχωρά σε νέες περικοπές σε μισθούς και στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων (...) σε νέες μειώσεις στις συντάξεις ακόμα και των 600 ευρώ (...) στα προνοιακά επιδόματα και σε επιδόματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες» κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ