Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜ.ΑΡ.
Πρωταγωνιστεί σε εκβιασμούς και κοροϊδία

Στον απροκάλυπτο εκβιασμό του λαού πρωτοστατεί η ΔΗΜ.ΑΡ., για να δικαιολογήσει τη στήριξη που προσφέρει στον ορυμαγδό των νέων μέτρων. Χτες, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Α. Παπαδόπουλος, μιλώντας στο ρ/σ «ΦΛΑΣ», αφού αναμάσησε φληναφήματα περί δήθεν προσπαθειών που καταβάλλουν «να περισώσουμε ό,τι μπορούμε, καταθέτοντας ένα πακέτο εναλλακτικών προτάσεων και ισοδύναμων μέτρων», πρόσθεσε:

«Επειδή θέλουμε να πάρουμε τη δόση, γι' αυτό θέλουμε να περάσει και το πακέτο των μέτρων (...) αναγκαζόμαστε επειδή ακριβώς θέλουμε να πάρουμε το πακέτο των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ (...) Εγώ προτιμώ ο εργαζόμενος να παίρνει 650 ευρώ παρά, αν δεν πάρει τη δόση, να παίρνει 100».

Στο ίδιο πνεύμα, ο Δ. Χατζησωκράτης έσπευσε χτες να ανακοινώσει το αντιλαϊκό χρονοδιάγραμμα, εκτιμώντας πως με «βάση τα προβλεπόμενα στις 24 του μήνα -άντε στις 25- θα κατατεθεί το πακέτο», έτσι ώστε, στο επόμενο Γιούρογκρουπ (8 Οκτώβρη) η «κυβέρνηση να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα».

Στο μεταξύ, σχεδόν βέβαιη θεωρείται η διαφοροποίηση των βουλευτών Οδ. Βουδούρη και Γ. Μιχελογιαννάκη κατά τη διαδικασία ψήφισης των μέτρων στη Βουλή. Σε συνέντευξή του χτες, ο Οδ. Βουδούρης δήλωσε ότι δε θα ψηφίσει τα μέτρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ