Τετάρτη 14 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι... δειπνομαχίες

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΜΟΝΟ ΝΑ διορίσει τον ...εισηγητή της πλειοψηφίας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης περί τρομοκρατίας, δε ζήτησε χτες η Νέα Δημοκρατία, που δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής του προτεινόμενου νόμου!

Μάλιστα, όπως είπε ο αρμόδιος τομεάρχης της, ο Θ. Αναγνωστόπουλος, το προτεινόμενο νομοσχέδιο είναι πανομοιότυπο με αυτό που είχε προτείνει η Νέα Δημοκρατία την περίοδο 1992- 93! Μιλάμε για ...μεγάλο ενθουσιασμό.

Πρόκειται μάλλον για μια επίδειξη ...ευγενούς άμιλλας από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οταν διακρίνουν κάτι τόσο πιστά νεοφιλελεύθερο, αυταρχικό και αντιδημοκρατικό, όπως το συγκεκριμένο νομοθέτημα, δεν μπορούν παρά να χειροκροτήσουν.

ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ να ...κουράσει τον κόσμο το ΠΑΣΟΚ με «ασημαντότητες», επισήμανε χτες η Βάσω Παπανδρέου για το χαμό που γίνεται στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος!

Της συνιστούμε να μην ανησυχεί. Ούτως ή άλλως το ΠΑΣΟΚ έχει κουράσει τον κόσμο εδώ και πολύ καιρό με την πολιτική του. Αυτά που γίνονται τώρα μάλλον ...διασκέδαση είναι για όλους μας. Συνεχίστε!

Ισως μόνο θα έπρεπε να αλλάξουν λίγο το σύστημα των εσωκομματικών συζητήσεων και της ίντριγκας, δηλαδή να κόψουν τα γεύματα και τα δείπνα. Η εσωκομματική αντιπαράθεση μπορεί μεν να οξύνει και να «ακονίζει» τις πολιτικές δυνατότητες του καθενός, έτσι όμως όπως το κάνουν στο ΠΑΣΟΚ ...παχαίνει.

Και τέλος πάντων, το γεγονός αυτό στον Πάγκαλο, επί παραδείγματι, μπορεί να μην κάνει καμιά ζημιά (πόσο να παχύνει πια;), αλλά τώρα ένας Ακης Τσοχατζόπουλος, που φημίζεται για το στιλ του, δεν είναι σωστό να επιδίδεται σε τέτοιες καταχρήσεις!

Επίσης (αυτό το λέμε τώρα έτσι συμβουλευτικά) καλό θα ήταν στις κόντρες που γίνονται να υπάρχει και κάποια πολιτική διαφοροποίηση και όχι μόνο... τακτικίστικες αναφορές! Να υπάρχει ένα στοιχείο αληθοφάνειας και σοβαρότητας, βρε παιδί μου.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ