Τετάρτη 23 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σαν μια γροθιά οι εργαζόμενοι να αποκρούσουν την επίθεση

Σε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:

«Η επίθεση της κυβέρνησης στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Μετρό και τα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είτε με απειλές για επιστράτευση, είτε με συκοφαντίες για "συντεχνίες" και "ρετιρέ", είτε με δήθεν κλάματα για την "ταλαιπωρία του κοινού", αποσκοπεί στο τσάκισμα του ίδιου του δικαιώματος των εργαζομένων να διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα πρέπει σαν μια γροθιά να απαντήσουν στην επιχείρηση διάσπασής τους και με ανυποχώρητο και συνεπή αγώνα να αποκρούσουν την ενιαία επίθεση κυβέρνησης - ΕΕ - πλουτοκρατίας απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους».

  • Με το σωματείο εργαζομένων στον κατασκευαστικό τομέα του ΜΕΤΡΟ συναντήθηκε χτες αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από το βουλευτή του Κόμματος Χρ. Κατσώτη και τον Γ. Σκιαδιώτη μέλος της ΚΕ και του Τμήματος για την εργατική - συνδικαλιστική δουλειά. Η αντιπροσωπεία του Κόμματος εξέφρασε τη στήριξη του ΚΚΕ στις διεκδικήσεις των εργαζομένων και τόνισε ότι διεκδίκηση των εργαζομένων και όλου του λαού πρέπει να είναι ο ενιαίος δημόσιος φορέας συγκοινωνιών, και οι τομείς των μελετών, των κατασκευών και των επεκτάσεων θα αποτελούν ένα τμήμα αυτού του φορέα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ