Τρίτη 5 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγωνιστική συμπαράσταση και συμμετοχή

Τρίωρη στάση εργασίας από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου και συμμετοχή στο παναγροτικό συλλαλητήριο, αποφάσισαν για σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων υπ. Γεωργίας.

Σε κοινή τους ανακοίνωση καλούν όλα τα μέλη των ομοσπονδιών να συμμετάσχουν στη στάση εργασίας και στο συλλαλητήριο και υπογραμμίζουν ότι «ο αγώνας των φτωχών και μεσαίων αγροτών αφορά όλο το λαό, γιατί στρέφεται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και στην πολιτική της ΕΕ». Ακόμη, τονίζεται ότι «οι μεγάλοι μονοπωλιακοί όμιλοι επιδιώκουν να συγκεντρωθεί η αγροτική γη και παραγωγή σε όλο και λιγότερα χέρια, ώστε με την αρπαγή του μόχθου των αγροτών, τη μεγαλύτερη εκμετάλλευση των εργαζομένων, όχι μόνο να μη χάσουν ούτε ένα ευρώ από την κερδοφορία τους, αλλά αυτή να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο».

Τη συμπαράστασή της εκφράζει η Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, που καλεί για συμμετοχή στη διαδήλωση.

Κάλεσμα για συμμετοχή στη διαδήλωση απευθύνουν και τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η Ενωση Μαγείρων, η Ενωση Πλοιάρχων Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών και οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ.

Την αλληλεγγύη της στο δίκαιο αγώνα των αγροτών εκφράζει και η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο φάρμακο και καλεί τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου να συμμετάσχουν στο παναγροτικό συλλαλητήριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ