Παρασκευή 13 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ας απαντήσουν...

Μεγάλη επιτυχία είχε η 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ την περασμένη Δευτέρα, γεγονός που, εν πολλοίς, εγγυάται και την επιτυχία της νέας 48ωρης απεργίας που προαναγγέλθηκε για μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος έδωσε - για μια ακόμα φορά - δείγμα αγωνιστικής γραφής, διαψεύδοντας εμπράκτως όλους όσοι υποστήριζαν ή ισχυρίζονταν ότι οι δημοσιογράφοι είτε λόγω βολέματος, είτε λόγω «σνομπαρίσματος» δε θα συμμετείχαν μαζικά στην απεργία.

Αλλωστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δημοσιογραφικός κόσμος - ιδιαίτερα οι νέοι συνάδελφοι - είναι και πολλά και έντονα και μόνο με τον αγώνα του μπορούν να λυθούν, αφού τ' αφεντικά δεν πρόκειται ποτέ να «χαρίσουν τίποτα».

Τι έχουν, όμως, να πουν γι' αυτή την αποδεδειγμένη αγωνιστική διάθεση των δημοσιογράφων όλοι όσοι από θέσεις ευθύνης στο σωματείο δεν προχώρησαν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση των κατακτήσεων και των δικαιωμάτων του κλάδου που έχουν αφαιρεθεί; Θα πρέπει ν' απαντήσουν σ' αυτό το ερώτημα, ειδικά τώρα που ξανάρχεται η ώρα της κρίσης, με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΕΣΗΕΑ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ