Κυριακή 22 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πας αεροδρόμιο; Ξηλώσου...

Μικρές και αμελητέες θα είναι οι αυξήσεις στα αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού διαβεβαίωνε κατηγορηματικά και δημόσια πριν λίγες μέρες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Κ. Λαλιώτης. Ελεγε, μάλιστα και ποσοστά: 5 - 6%.

Ερχεται, όμως, η «Ολυμπιακή Αεροπορία» και επιβάλλει αυξήσεις μέχρι και 25% στα εισιτήρια, για ν' ανταποκριθεί - όπως λέει - στις πανάκριβες απαιτήσεις της «Χόχτιφ», σχετικά με τη χρήση του νέου αεροδρομίου. Και δε φτάνει μόνον αυτό. Από αύριο, θα λειτουργούν και διόδια, επί της Αττικής Οδού και όσοι κινούνται προς αεροδρόμιο θα πληρώνουν κι άλλο «χαράτσι», το οποίο θα πηγαίνει στα ταμεία της γνωστής κοινοπραξίας. Και μπορεί, το χαράτσι αυτό, να φανεί «μικρό και αμελητέο» στην αρχή, αλλά πολύ γρήγορα θα πάρει τις πραγματικές του διαστάσεις.

Κι ας μην περιμένει κανείς από τον Κ. Λαλιώτη να βγει στα τηλεοπτικά κανάλια για να δώσει εξηγήσεις για το γεγονός ότι οι Ελληνες εξαναγκάζονται να πληρώνουν τα «μαλλιοκέφαλά» τους σε μια ξένη εταιρία ή στους «χρυσοκάνθαρους» των δημοσίων έργων, για να μπορούν να χρησιμοποιούν τα αεροπλάνα μιας δημόσιας αεροπορικής εταιρίας ή τις εθνικές οδούς...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ