Πέμπτη 3 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΣΦΕΑ 1967-1974

Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967 - 1974 στη χρονιάτικη τακτική (εκλογοαπολογιστική) Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 6 Μάη 2001 και ώρα 11.30 πμ, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1 - πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος, Αθήνα).

Τα θέματα της συνέλευσης είναι: Απολογισμός, Οικονομικός απολογισμός, Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, Εγκριση του απολογισμού δράσης και του οικονομικού απολογισμού. Εκλογή 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής, Εκλογή νέου 21μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και νέας 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Οι υποψηφιότητες για το ΔΣ και την ΕΕ πρέπει να υποβληθούν εγγράφως στα γραφεία του Συνδέσμου, το αργότερο 2 μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση. Δικαίωμα ψήφου στη συνέλευση έχουν τα μέλη που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Η ταμειακή τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Υπενθυμίζεται ότι η εγγραφή μέλους έχει οριστεί σε 500 δραχμές και η χρονιάτικη συνδρομή σε 1.000 δραχμές. Το δικαίωμα ψήφου με εξουσιοδότηση ισχύει για ένα και μόνο μέλος, κανένας δεν μπορεί να εκπροσωπήσει περισσότερους από έναν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ