Πέμπτη 3 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πήραν προθεσμία για απολογία

Τριήμερη αναβολή προκειμένου να απολογηθούν ζήτησαν και πήραν οι 3 από τους 4 συλληφθέντες που πιάστηκαν στη διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Τρίτης μεταξύ αναρχικών και αστυνομικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χτες το πρωί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης κατηγορούμενοι για παρακώλυση συγκοινωνιών, απρόκλητες φθορές και διατάραξη της κοινής ησυχίας. Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 22χρονος Σ.Θ. που κατηγορείται για επίθεση σε αστυνομικούς.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε μόνο τα αρχικά και τις ηλικίες των τεσσάρων συλληφθέντων. Πρόκειται για τους Β.Σ. 24 χρόνων, Τ.Κ. 41 χρόνων, Κ.Ν. 34 χρόνων και Σ.Θ. 22 χρόνων.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τις 12 το βράδυ της Τρίτης, όταν η ομάδα νεαρών «αναρχικών» όπως αυτοαποκαλούνται, αρνήθηκε να αποχωρήσει από την Οδό Τσιμισκή, την οποία από το απόγευμα είχε καταλάβει. Ετσι στις υποδείξεις Αστυνομίας και εισαγγελέα απάντησαν πετώντας πέτρες, ξύλα, βόμβες μολότοφ και μπουκάλια. Αρχισε καταδίωξη στους γύρω δρόμους, στη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν οι παραπάνω.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ