Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Πέμπτη

-- Η ΤΟ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει διήμερες εκδηλώσεις για τα 95 χρόνια του Κόμματος. Σήμερα στις 6.30 μ.μ. θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Ερνεστ Τέλμαν» και θα προβληθεί η ταινία «Ο ηγέτης της τάξης του». Την Παρασκευή οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν παιδαγωγικό - δημιουργικό παιχνίδι για τις μικρές ηλικίες, εκδήλωση με τίτλο «Κομμάτια Ιστορίας της περιοχής μας» που οργάνωσαν και παρουσιάζουν εκπαιδευτικοί και μαθητές. Και τις δύο μέρες, 18.00 - 22.00, θα λειτουργούν έκθεση ζωγραφικής του λαϊκού ζωγράφου Τάκη Καμπανία, με θέμα «Ο καπιταλισμός γεννά τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο» και έκθεση πολιτικού και παιδικού βιβλίου.

-- Εκδήλωση προς τιμήν των 95 χρόνων του ΚΚΕ οργανώνει η ΚΟΒ Ν. Πηλίου Μαγνησίας, στις 7.30 μ.μ., στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής. Θα μιλήσει ο Αποστόλης Νάνος, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή

-- Η ΚΟΒ ΤΕΙ Πάτρας και η ΟΒ ΣΔΟ διοργανώνουν ομιλία - συζήτηση, με θέμα: «Η καπιταλιστική οικονομική κρίση μέσα από τα βιβλία των σχολών και οι θέσεις του ΚΚΕ», στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, στις 12 μ., με ομιλήτρια την Ζωή Χαχάμη, μέλος της ΤΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Συνεστίαση για τα 95 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ διοργανώνει η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στο κέντρο «ΑΓΡΟΤΙΚΟ» στην Καλλίφυτο Δράμας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ