Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αρση ασυλίας για τρεις βουλευτές

Την άρση ασυλίας αποφάσισε χτες το απόγευμα η Ολομέλεια της Βουλής για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π. Καμμένο, τον βουλευτή της ΝΔ Ν. Κακλαμάνη και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλου. Η Ολομέλεια απέρριψε το αίτημα για άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκη.

Το ΚΚΕ ψήφισε κατά της άρσης για τους Π. Καμμένο και Γ. Σταθάκη. Υπέρ για τον Ν. Κακλαμάνη και τον Π. Ηλιόπουλο.

Σε ό,τι αφορά τον Π. Καμμένο η άρση έγινε με αίτημα εισαγγελέα, με αφορμή τις δηλώσεις του για το δήμαρχο Χαλκιδικής Χρ. Πάχτα. Το αίτημα για τον Νικήτα Κακλαμάνη αφορά μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του για την κατασκευή πάρκινγκ σε αλσύλλιο του κέντρου της Αθήνας. Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος κατηγορείται για παράνομη οπλοφορία. Το αίτημα για τον Γιώργο Σταθάκη αφορούσε την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος όσο ήταν αντιπρύτανης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Παραιτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Π. Σιούφας

Επιστολή παραίτησης από το βουλευτικό του αξίωμα έστειλε ο βουλευτής της ΝΔ Παύλος Σιούφας προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας. Τη θέση του καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, απ' το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Καρδίτσας, Γιώργος Αναγνωστόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ