Πέμπτη 12 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
«Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα»

Παρέμβαση των Λαϊκών Επιτροπών στα γραφεία της ΔΕΗ

Από τη χτεσινή κινητοποίηση των Λαϊκών Επιτροπών
Από τη χτεσινή κινητοποίηση των Λαϊκών Επιτροπών
«Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, νερό, θέρμανση, κανένας χωρίς φαγητό και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Κανένας μόνος του στην κρίση».

Με αυτό το σύνθημα οι Λαϊκές Επιτροπές της Θεσσαλονίκης διαδήλωσαν χτες το πρωί έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Αισώπου, στην Παπαναστασίου, στην Πόντου και στην Τσιμισκή. Με παρεμβάσεις τους, στους προϊσταμένους της ΔΕΗ, απαίτησαν επανασύνδεση του ρεύματος σε όλα τα σπίτια εργατικών - λαϊκών οικογενειών και να σταματήσει κάθε νέα διαδικασία διακοπής της ηλεκτροδότησης. Δήλωσαν ότι μαχητικά, συλλογικά, πολύμορφα, θα υπερασπιστούν το δικαίωμα του λαού να ζει ο ίδιος και να μεγαλώνει τα παιδιά του με αξιοπρέπεια.

Οι Λαϊκές Επιτροπές των δυτικών συνοικιών, στην Αισώπου, οι Λαϊκές Επιτροπές Τούμπας, Τριανδρίας, 5ου διαμερίσματος, στην Παπαναστασίου, η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς, στην Πόντου και η Λαϊκή Επιτροπή Κέντρου Θεσσαλονίκης, στην Τσιμισκή, από τις 10 το πρωί και για περίπου μιάμιση ώρα στάθηκαν έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ με τα πανό και τις μεγαφωνικές, μοίρασαν έντυπο υλικό στους συναλλασσόμενους και στους εργαζόμενους της ΔΕΗ. Κάλεσαν το λαό να μπει δυναμικά στον αγώνα. Συλλογικά και οργανωμένα, μέσα από τα σωματεία, τις Λαϊκές Επιτροπές να δυναμώσει την αλληλεγγύη, την πάλη ενάντια στα χαράτσια, να εμποδίσει τους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών. Να δυναμώσει τη Λαϊκή Συμμαχία που παλεύει για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, για να 'ρθουν οι μέρες που θα ορίζει τον πλούτο που παράγει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ