Τετάρτη 16 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Οι συγκεντρώσεις

Στην Πάτρα η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί σε προσυγκέντρωση στις 9.30 π.μ. στην πλατεία Γεωργίου που θα καταλήξει με πορεία στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης μπροστά από το Εργατικό Κέντρο. Οι επαγγελματοβιοτέχνες καλούν σε προσυγκέντρωση στην πλ. Γεωργίου, στον Εμπορικό Σύλλογο στις 9.30 π.μ. Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων καλεί τους αγρότες με τα μηχανήματά τους και τα αυτοκίνητα σε προσυγκέντρωση στην πλ. Μαρούδα στις 9 π.μ.

Στο Αίγιο, το Εργατικό Κέντρο μαζί με τη Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών και τη ΣΕ Αγροτών καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Αγίας Λαύρας στις 10 π.μ.

Στον Πύργο, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί σε προσυγκέντρωση στην πλατεία ΟΤΕ στις 9.30 π.μ. Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει μπροστά από το ΕΚ στις 10 π.μ.

Στην Καλαμάτα, η Επιτροπή Αγώνα για την Κοινωνική Ασφάλιση καλεί σε προσυγκέντρωση στην πλατεία 23ης Μάρτη στις 9.30 π.μ. Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 10 π.μ.

Στη Σπάρτη, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης στις 10 π.μ.

Στην Τρίπολη, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στις 10 π.μ.

Στην Κόρινθο, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί σε προσυγκέντρωση στα Περιβολάκια στις 9.30 π.μ.

Στο Αργος, η Επιτροπή Αγώνα για την Κοινωνική Ασφάλιση καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. μπροστά από το Εργατικό Κέντρο.

Στο Ναύπλιο, η Επιτροπή Αγώνα για την Κοινωνική Ασφάλιση καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στις 9 π.μ. μπροστά από το Δημαρχείο Ναυπλίου.

Στα Γιάννενα, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί σε προσυγκέντρωση στις 9 π.μ. στο Ρολόι. Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10 π.μ. μπροστά από το Εργατικό Κέντρο (ΓΙΟΣΕΦ ΕΛΙΓΙΑ).

Στην Αρτα, το Εργατικό Κέντρο καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στις 9.30 π.μ. μπροστά από το ΕΚ.

Στην Ηγουμενίτσα, το Εργατικό Κέντρο καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. έξω από το ΕΚ.

Στην Πρέβεζα, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί σε προσυγκέντρωση στις 9 π.μ. στο Φόρο. Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στο ΕΚ στις 10 π.μ.

Στο Αγρίνιο, το Εργατικό Κέντρο καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο χώρο του Εργατικού Κέντρου.

Στην Κέρκυρα, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών καλεί σε προσυγκέντρωση στην πλ. Σαρόκκου στις 9.30 π.μ. Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10 π.μ. μπροστά από το Εργατικό Κέντρο.

Στην Κεφαλονιά, το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΕΚΚΙ) μαζί με τους επαγγελματοβιοτέχνες καλούν στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο ΕΚ.

Στη Λευκάδα, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για την Κοινωνική Ασφάλιση διοργανώνει απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. στην πλατεία του Αγίου Μηνά.

Στη Ζάκυνθο, το Εργατικό Κέντρο του νησιού καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. έξω από το ΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ