Σάββατο 13 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το ανέκδοτο...

Το ότι ζορίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσουν την επίσκεψη του Τσίπρα στο Κόμο της Ιταλίας, όπου συναναστράφηκε με όλα τα «κεφάλια» της ΕΕ και του ευρωπαϊκού κεφαλαίου, το έχουμε καταλάβει. Κάθε μέρα η «Αυγή» προσπαθεί να το εξηγήσει...

Αυτό, όμως, που «έγραψε» ήταν το άρθρο του Θ. Καρτερού στην «Αυγή» της προηγούμενης Πέμπτης. Εκεί, λοιπόν, διαβάζουμε ότι όλοι αυτοί κάλεσαν τον Τσίπρα στο Κόμο για να δουν από κοντά το... «θηρίο» (σ.σ. τον Τσίπρα), «να το ψηλαφίσουν», «να δουν αν μπορεί να... εξημερωθεί». Και γιατί λέει πήγε ο Τσίπρας; Μα «για να δει και αυτός με ποιους έχει να κάνει», «να δει από κοντά τα θηρία» που θα πρέπει να αντιμετωπίσει. Ο Θ. Καρτερός μάς πληροφορεί, μάλιστα, ότι άρχισε ήδη από το Κόμο να κανονιοβολεί την πολιτική τους!

Πολύ ωραία ιστορία! Η αλήθεια είναι ότι μας θύμισε γνωστό ανέκδοτο με το λαγό που κοκορευόταν εδώ και κει για το τι «κάνει»... στο λιοντάρι. Το ανέκδοτο τελειώνει με το λαγό, όταν το ρωτάει το θυμωμένο λιοντάρι για τις «διαδόσεις», να λέει «λέμε και καμιά ...βλακεία για να περάσει η ώρα»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ