Σάββατο 22 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Μπορούμε να συνεννοηθούμε με Τσίπρα, εάν...

Για «εύκολα ψέματα που έβλαψαν βαθιά τη χώρα» και για «βλάβη που συνεχίζεται με την πρόκληση ξανά εκλογών για καθαρά εσωκομματικούς λόγους», έκανε λόγο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, διεκδικώντας τη δικαίωση του κόμματός του, που «έλεγε την αλήθεια», όπως είπε.

«Αν συνεχίσει να καθορίζει τις εξελίξεις αυτή η ομάδα ανθρώπων, η χώρα ούτε στρατηγική εξόδου από την κρίση θα έχει, ούτε σχέδιο για το μέλλον. Η αβεβαιότητα θα διατηρείται και το Grexit θα καραδοκεί. Ο λαός καλείται με τις ώριμες επιλογές του να επιβάλει την αλήθεια, την κοινή λογική, την εθνική συνευθύνη και να προστατεύσει το μέλλον του», ανέφερε, τασσόμενος υπέρ κυβερνητικών λύσεων που θα εκφράζουν τη συναίνεση των αστικών πολιτικών δυνάμεων στα προτάγματα του κεφαλαίου.

Αλλά και ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε «ψεύτη» τον Αλ. Τσίπρα, προσθέτοντας ότι «μπορούμε να συνεννοηθούμε μόνο αν σταματήσει να λέει ψέματα». Με τη σειρά του, στις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε την ευκαιρία να ξεπλύνει τις αμαρτίες του κόμματός του, υποστηρίζοντας ότι «σήμερα δεν υπάρχουν πλέον "αντιμνημονιακοί": Γι' αυτό και είναι χρέος μας να προχωρήσουμε σε ένα εσωτερικό μνημόνιο διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων». Και πρόσθεσε ότι «μόνο μία κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας μπορεί να λύσει τα προβλήματα - πριν ή μετά από εκλογές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ