Σάββατο 22 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολύμορφη πολιτική παρέμβαση στους εργαζόμενους

Εξορμήσεις, περιοδείες και συγκεντρώσεις

Η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ συνεχίζει την πολύμορφη πολιτική παρέμβαση συζητώντας με το λαό του Λεκανοπεδίου τις πολιτικές εξελίξεις. Για να φτάσει το μήνυμα της ελπίδας και της προοπτικής παντού, αυτό της πολιτικής και αγωνιστικής συσπείρωσης με το ΚΚΕ, ώστε να μη χαθεί άλλος χρόνος, να δείξει ο λαός τη δύναμή του απέναντι στην πολιτική των μνημονίων, που είναι η πολιτική της ΕΕ, των μονοπωλίων και της εξουσίας τους και των κομμάτων που τους στηρίζουν.

Στο πλαίσιο αυτό αύριο, Κυριακή 23/8, οργανώνεται πλατιά εξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη» στις γειτονιές της Αττικής.

Την ίδια μέρα κλιμάκια των Κομματικών Οργανώσεων και της ΚΝΕ θα εξορμούν με υλικό και τον «Ριζοσπάστη» από το πρωί στα λιμάνια Πειραιά, Λαυρίου, Ραφήνας και απ' τις 6 μ.μ. στα διόδια της Ελευσίνας.

Τη Δευτέρα 24/8, στις 6 μ.μ., κλιμάκιο της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής, με επικεφαλής τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Αθήνας, θα επισκεφτεί το χώρο φιλοξενίας μεταναστών στον Ελαιώνα και θα περιοδεύσει στην περιοχή.

Επίσης, οργανώνονται οι εξής συγκεντρώσεις:

Την Παρασκευή 28/8, στις 7.30 μ.μ., στο Λαύριο, στο Αγαλμα Μεταλλωρύχων, με ομιλητή τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

Την Παρασκευή 28/8, στις 7.30 μ.μ, στην Αρτέμιδα, στη πλατεία «Μέδουσα», με ομιλήτρια την Εφη Χαλιού, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

Το Σάββατο 29/8, στις 8.30 μ.μ., στο λιμανάκι Νέας Μάκρης, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

Το Σάββατο 29/8, στις 8 μ.μ., στη Νέα Πέραμο, στο Θεατράκι Παραλίας, με ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ.

Την Κυριακή 30/8, στις 7.30 μ.μ., στο Πόρτο - Ράφτη, στο λιμάνι, στο Αγαλμα του Ναύτη, με ομιλητή τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ