Σάββατο 22 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Η ναζιστική εγκληματική οργάνωση «κλαίει» για τη διερευνητική

Ανταγωνιστή απέκτησε το κάλπικο αντιμνημονιακό αφήγημα της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής με την εμφάνιση της «Λαϊκής Ενότητας» (ΛΑ.ΕΝ.) του Π. Λαφαζάνη. Μάλιστα, δεν μπορεί να κρύψει την πικρία της που στερείται τη δυνατότητα να στήσει σόου με τη διερευνητική εντολή. Οπως ισχυρίζεται σε άρθρο στην ιστοσελίδα της, η ανεξαρτητοποίηση 25 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και η συγκρότηση νέας κοινοβουλευτικής ομάδας έγινε ακριβώς γι' αυτό το λόγο!

Σε μια εξόφθαλμη προσπάθεια να υποδυθεί ρόλο θύματος των άλλων αστικών πολιτικών δυνάμεων, ισχυρίζεται ότι κυβερνητικά στελέχη επισκέφτηκαν τον Πρ. Παυλόπουλο με αντικείμενο «νομικού τύπου διεργασίες προκειμένου να αποφευχθεί ο σκόπελος των διερευνητικών εντολών, διότι αν ακολουθείτο η συνταγματική διαδικασία, έπρεπε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής να λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή (...) Καθότι συνταγματικά το εμπόδιο της Χρυσής Αυγής δεν μπορούσε να προσπελαστεί, σε συνεννόηση το αντισυνταγματικό τόξο αποφάσισε να επιστρατεύσει τον Λαφαζάνη».

Η αφήγηση της Χρυσής Αυγής ολοκληρώνεται με ένα ρεσιτάλ χαρακτηρισμών για τις «μνημονιακές μαριονέτες», για τη «φράου Μέρκελ» κ.λπ. και με κορόνες εθνικισμού, όπως «η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες», σλόγκαν του πάλαι ποτέ «αριστερού» ΠΑΣΟΚ. Επιβεβαιώνει στο σύνολό της τα στενά περιθώρια κινήσεων, ακόμα και λεκτικά, όσων υποκλίνονται στο κεφάλαιο και την εξουσία αλλά υψώνουν κάλπικες παντιέρες για να εκμεταλλευτούν τη λαϊκή δυσαρέσκεια.

Στο ίδιο πνεύμα και ο Ν. Μιχαλολιάκος σε διάγγελμά του, χτες, χαρακτήρισε «επιμηθείς» τους βουλευτές της ΛΑ.ΕΝ., «οι οποίοι κατάλαβαν τώρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπέγραφε μνημόνιο και γι' αυτό διαχώρισαν την θέση τους», διαμαρτυρόμενος ότι η διερευνητική εντολή ανήκει στο κόμμα του και μπορεί να είναι νόμιμο αλλά δεν είναι ηθικό να την πάρει ο Λαφαζάνης! Απ' το διάγγελμα δεν έλειψαν οι αντιμνημονιακές κορόνες και ο ρατσισμός, καθώς αναφερόμενος στους μετανάστες μίλησε για εισβολή αλλοδαπών!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ