Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Οι δήθεν «σωτήρες» χρεοκόπησαν

Στο «Υγεία» περιόδευσε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ

Από την περιοδεία στο «Υγεία»
Από την περιοδεία στο «Υγεία»
Με τους εργαζόμενους στο Διαγνωστικό - Θεραπευτικό Κέντρο «Υγεία» συνομίλησε χτες το πρωί ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής του Κόμματος, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του.

Ο Κ. Παπαδάκης σημείωσε πως τους τελευταίους μήνες χρεοκόπησε ο δρόμος που λέει μέσα στην ΕΕ, μέσα στο βάρβαρο καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής και ο λαός θα ζει καλά. Αποδείχτηκε πως με όποια κυβέρνηση - κεντροδεξιά, αριστερή κ.λπ. - που δέχεται αυτά, θα έρχονται μνημόνια, σκληρά μέτρα. Κάλεσε τους εργαζόμενους να μη δώσουν δεύτερη ευκαιρία σε όσους στήριξαν αυτή την πολιτική, είτε μέσα από την κυβέρνηση - όπως πρώην υπουργοί που συγκρότησαν τη Λαϊκή Ενότητα - είτε ως αντιπολίτευση. Καμία ανοχή και στην εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή.

«Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη. Κρίνεται αν ο λαός θα έχει εγκρίνει τα μνημόνια, αν θα συναινέσει στη σφαγή του ή αν θα έχει δίπλα του μια δύναμη όπως το ΚΚΕ, που θα οργανώνει τον αγώνα, θα μπει μπροστά, θα εμποδίζει, θα αποκαλύπτει. Εμείς ποτέ δεν σας είπαμε πως είμαστε σωτήρες, πως θα σας λύσουμε τα προβλήματα. Ο λαός πρέπει να οργανωθεί, να βαδίσει στο δρόμο της σύγκρουσης και της ανατροπής. Αυτός ο δρόμος αποτελεί εγγύηση ότι θα καθυστερεί η εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής, θα υπάρχουν κατακτήσεις. Ομως και όσοι δε συμφωνούν σε όλα μαζί μας, ταλαντεύονται ακόμη για τη σύγκρουση, έχουν συμφέρον να εμπιστευτούν το ΚΚΕ», τόνισε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ