Τετάρτη 20 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίσκεψη του Γ. Ομήρου στην Ελλάδα

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί στην Ελλάδα ο Γιαννάκης Ομήρου, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, προσκαλεσμένος του προέδρου της ελληνικής Βουλής, Νίκου Βούτση.

Χτες, ο Γ. Ομήρου συναντήθηκε με τον Αλ. Τσίπρα, ενώ σήμερα θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο και τον πρόεδρο της Βουλής, Ν. Βούτση. Αύριο, Πέμπτη, ο πρόεδρος του κυπριακού Κοινοβουλίου θα απευθύνει ομιλία προς την Ολομέλεια της Βουλής. Συναντήσεις θα έχει και με τους αρχηγούς των κομμάτων. Σ' αυτό το πλαίσιο, σήμερα το απόγευμα θα συναντηθεί με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Επ' ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του Γ. Ομήρου, πραγματοποιήθηκε χτες τελετή προς τιμήν των Ελλαδιτών Πεσόντων της Ακταιωρού «Φαέθων» στην κυπριακή πρεσβεία. Εξάλλου, την Παρασκευή 22/1 ο Γ. Ομήρου μαζί με τον Α' αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Α. Κουράκη, θα μεταβούν στο Μνημείο Πεσόντων στην Κύπρο, στο Αλσος Στρατού, όπου θα καταθέσουν στεφάνι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ