Τρίτη 2 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Στο «αρχείο» ο φάκελος Φλαμπουράρη

Στο «αρχείο» αποφάσισε να θέσει την υπόθεση σχετικά με την κατασκευαστική εταιρεία του Αλ. Φλαμπουράρη, κατά τη χτεσινή της συνεδρίαση, η Επιτροπή «Πόθεν Εσχες» της Βουλής. Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορούσε μετοχές κατασκευαστικής εταιρείας που είχε στη διάθεσή του ο υπουργός.

Σύμφωνα με ενημέρωση από μέλη της Επιτροπής, ο φάκελος τέθηκε στο αρχείο με τις ψήφους του εισαγγελέα, μέλους της Επιτροπής, του υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, που επίσης συμμετέχει στην Επιτροπή και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Υπέρ τού να συνεχιστεί η διερεύνηση της υπόθεσης τάχθηκαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Στην Επιτροπή δεν συμμετέχει το ΚΚΕ, λόγω αριθμού βουλευτών.

Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση του Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης της ΝΔ φέρεται να καθυστέρησε 3,5 χρόνια να καταθέσει δήλωση πόθεν έσχες.

Στην επόμενη συνεδρίασή της, η Επιτροπή θα ασχοληθεί με την υπόθεση του υπουργού Οικονομίας, Γ. Σταθάκη, ο οποίος φέρεται να είχε καταθέσει πόθεν έσχες με ελλιπή στοιχεία το 2012.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ