Πέμπτη 9 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Περικοπές δαπανών!

Η ιστορία έχει ως εξής: Υπάλληλος του υπουργείου Εθνικής Αμυνας (και δεν είναι ο μόνος) αποσπάστηκε στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας. Τους πρώτους μήνες της απόσπασης πληρωνόταν κανονικά από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, λαμβάνοντας και το επίδομα που προβλέπεται για τους υπαλλήλους του.

Στη συνέχεια κανονίστηκε η μισθοδοσία του από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας. Με μια διαφορά. Στον υπάλληλο δεν καταβλήθηκε και το σχετικό επίδομα που παίρνουν οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου υπουργείου. Οταν το ζήτησε του είπαν ότι δεν το παίρνει επειδή ανήκει στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Ο υπάλληλος το δέχτηκε και απευθύνθηκε στο υπουργείο από το οποίο έχει αποσπαστεί, ζητώντας την καταβολή του επιδόματος που δίνει αυτό. Αρμοδίως του απάντησαν ότι δε δικαιούται το επίδομα επειδή είναι... αποσπασμένος.

Με αυτή την... έξυπνη τακτική, ο συγκεκριμένος υπάλληλος και όλοι όσοι είναι σαν κι αυτόν, δεν παίρνουν επίδομα από κανένα υπουργείο, με συνέπεια τη μείωση των αποδοχών τους. Λεπτομέρεια: Από τον υπάλληλο ζητήθηκε να επιστραφεί το επίδομα που λάμβανε από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, για το διάστημα που ενώ είχε αποσπαστεί συνεχιζόταν η μισθοδοσία του από αυτό το υπουργείο!!!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ