Πέμπτη 27 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ
Ημερίδα για το «Σύμφωνο Σταθερότητας»

Το «Σύμφωνο Σταθερότητας» για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνουν σήμερα, στις 5.30 το απόγευμα, οι «Νομικοί για την Ειρήνη». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, ενώ οι εργασίες της θα ανοίξουν με ομιλία του Ευάγγελου Μαχαίρα, προέδρου της ΕΕΔΥΕ και επίτιμου προέδρου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης.

Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι: Ο Αντώνης Αντανασιώτης, δικηγόρος και μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ. Η δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη, της οποίας η εισήγηση θα περιστραφεί γύρω από τις εξελίξεις που αφορούν στη «νέα τάξη πραγμάτων». Ο Αγγελος Ρεμπής, τέως εφέτης, θα μιλήσει για τα «δημοκρατικά δικαιώματα στο φως του Συμφώνου Σταθερότητας». Ο επίκουρος καθηγητής του Ποινικού Δικαίου Αγάπιος Παπανεοφύτου θα αναπτύξει το θέμα «Μειονότητες - Σύμφωνο Σταθερότητας», ενώ ο διδάκτωρ Κοινωνιολογίας Δικαίου Δημήτρης Καλτσώνης θα αναφερθεί στις «εξελίξεις στο Διεθνές Δίκαιο και Σύμφωνο Σταθερότητας».

Παρεμβάσεις θα κάνουν ο πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ Τ. Παππάς, ο Ιορδάνης Προυσανίδης, δικηγόρος, ο Κώστας Τουμασάτος δικηγόρος, και η Χαρά Μαρούλη, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΔΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ