Παρασκευή 12 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Πολιτική συγκέντρωση πραγματοποιεί η ΚΟ Μάνδρας του ΚΚΕ, σήμερα Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Μάνδρας.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Κοκκινιάς του ΚΚΕ καλούν σε συγκέντρωση - συζήτηση, τη Δευτέρα 15/10, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας. Θα μιλήσει για τις τελευταίες εξελίξεις ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση για τις εξελίξεις, τη Δευτέρα 15/10, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της, Λ. Ειρήνης 73. Θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Αίγινας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Οκτώβρη, στις 7.00 μ.μ., στην ταβέρνα «Ιππόκαμπος», απέναντι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο, στην πόλη της Αίγινας. Θα μιλήσει ο Μ. Φιορεντής, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ του ΚΚΕ.

Στην Πάτρα

- Η ΚΟΒ Αγ. Αλέξη του ΚΚΕ καλεί σε ανοιχτή αντιπολεμική συγκέντρωση στην πλατεία Αγίας Σοφίας, σήμερα Παρασκευή 12/10, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον βουλευτή του Κόμματος Π. Κοσιώνη.

- Η ΚΟΒ Ταμπαχάνων του ΚΚΕ καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση στα Σύνορα, την Παρασκευή 19/10, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Π. Κοσιώνη.

- Η ΚΟΒ Προσφυγικών του ΚΚΕ καλεί σε αντιπολεμική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας, το Σάββατο 20/10, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Π. Κοσιώνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ