Τετάρτη 24 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δεν έχουν το θεό τους

Δεν έχουν το θεό τους κάποιοι που κάθισαν σε συνδικαλιστικούς θώκους, όπως η ηγεσία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΣΑΕΑ), των οποίων η συνδικαλιστική πρακτική έχει στιγματιστεί από επίσημα όργανα της Πολιτείας ότι διάγουν βίον Σαουδάραβων πριγκίπων. Εφτασαν, λοιπόν, στο σημείο να συντάξουν πρόταση νόμου για να φορολογούνται με 1,5% τα εξευτελιστικά επιδόματα αναπηρίας, ώστε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση της ΕΣΑΕΑ!

Τα Ατομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) και οι συνεπείς συνδικαλιστικοί εκφραστές τους αντέδρασαν έντονα και προχώρησαν στη συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής, που θα αντιταχθεί τόσο στο «συνδικαλιστικό» χαράτσι όσο και για τη διεκδίκηση των αιτημάτων των ΑμΕΑ. Μάλιστα, αποφάσισαν και πορεία διαμαρτυρίας την 1ηΝοέμβρη 2001.

Ολα αυτά θορύβησαν τους καρεκλοκένταυρους, αλλά δεν πτοήθηκαν. Ετσι, χτες εξέδωσαν ανακοίνωση για την «ανάγκη θέσπισης άμεσων πόρων για την οικονομική στήριξη των οργανώσεων των ΑμΕΑ και των οικογενειών τους» και επιμένουν στο χαράτσι. Μάλιστα, δηλώνουν ότι θα το περάσουν κι απ' την... κολυμβήθρα της Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης των Φορέων και μελών της ΕΣΑΕΑ που θα γίνει την 1.12.2001.

Ελεος, κύριοι, μη βγάζετε την αναπηρία στο χρηματιστήριο της αγοραίας πολιτικής. Σεβαστείτε τον εαυτό σας, τουλάχιστον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ