Παρασκευή 15 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Συγκεντρώσεις στην Αττική

Πολιτικές συγκεντρώσεις και συσκέψεις με τίτλο «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου» διοργανώνονται από την ΚΟ Αττικής του Κόμματος το επόμενο διάστημα, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος και υποψηφίους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 6.30 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στις γειτονιές του 5ου Διαμερίσματος Πειραιά και στο «Θεμιστόκλειο» στάδιο στην Αγ. Σοφία.

Αύριο, Σάββατο:

-- Ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Βασίλης Βατίστας, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Περάματος, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στις 10 π.μ., στα εμπορικά καταστήματα στο Πέραμα και στη 1 μ.μ., θα συναντηθούν με τον Σύλλογο Αλιέων Περάματος.

-- Στις 7 μ.μ., στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ιδρυμα Ελληνισμού Διασποράς (Λεωφόρος Δεκελείας 127), θα μιλήσουν: Ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Νίκος Σερετάκης, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.

Την Κυριακή 17 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., στη Νέα Σμύρνη, στον κινηματογράφο «Σπόρτιγκ» (Κων. Παλαιολόγου 18) θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Γιάννης Κιουλάνης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Κυψέλη, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Καλογερά 18), θα μιλήσουν: Ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

-- Στις 11 π.μ., σε σύσκεψη στον Αγ. Δημήτριο (καφενείο Ποζίδη, Πολυνείκους) θα μιλήσουν ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, και η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 11 π.μ., στον Αυλώνα, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Μιχάλης Χασιώτης, μέλος της ΤΕ Βόρειου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Ωρωπού και υποψήφιος δήμαρχος.

Σε άλλες περιοχές

Αύριο Σάββατο, στη Σκιάθο, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου, θα μιλήσουν: Ο Βάιος Καρπέτας, υποψήφιος δήμαρχος Σκιάθου, και ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Την Κυριακή 17 Φλεβάρη:

-- Στη Σκόπελο, στις 7 μ.μ., στον κινηματογράφο «Ορφέας». Θα μιλήσουν: Ο Μανώλης Ραμαντάνης, δημοτικός σύμβουλος Σκοπέλου, ο Γιώργος Αναγνώστου, υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου, και ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Δημόσιας Υγείας Λάρισας οργανώνει πλατιά σύσκεψη στο «Φρούριο». Θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε σύσκεψη στη συνοικία Ιπποκράτης Λάρισας (καφενείο «Ευριπίδη»), θα μιλήσει ο Πέτρος Κρίκης.

Αύριο Σάββατο, στις 7 μ.μ., στα Παλαιά Ρούματα Κρήτης (καφενείο του Κατζάκη), θα μιλήσουν: Ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και ο Δημήτρης Ανθούσης, υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ