Παρασκευή 1 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές
Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 11.30 π.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος θα περιοδεύσουν στις εγκαταστάσεις του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

-- Ο Παναγιώτης Κολογκούνης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Προποντίδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσει στη Νέα Καλλικράτεια, στον Αγιο Παύλο και το Λάκκωμα.

-- Η ΤΟ Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης διοργανώνει στις 7 μ.μ., σύσκεψη στα γραφεία της ΟΓΕ, στον Εύοσμο, με ομιλητή τον Θανάση Κοκονά, υποψήφιο δήμαρχο Κορδελιού - Ευόσμου.

Το Σάββατο 2 Μάρτη στα Ν. Μουδανιά στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κολογκούνης, υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Νέας Προποντίδας.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Παρασκευή, ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας θα μιλήσει στο Μουζάκι, στις 7.30 μ.μ, στο κατάστημα Λιάπη, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Μουζακίου Λάμπρο Γιώτη.

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 6.30 μ.μ. στην Αταλάντη (αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου), θα μιλήσουν ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας και ο Θωμάς Καρατράντος, υποψήφιος δήμαρχος Αταλάντης.

-- Ο Τάσος Τσιαπλές θα μιλήσει στον Παλαμά, στις 7 μ.μ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου, μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Παλαμά, Αρη Πολυγένη.

-- Στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό Αργολίδας, θα μιλήσουν η Βασιλική Γκιόκα, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ και ο Ναπολέων Μπουρδάκος, υποψήφιος δήμαρχος Επιδαύρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ