Πέμπτη 14 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη, στις 10 π.μ., η Θεοδώρα Πασχαλίδου, υποψήφια δήμαρχος Παλλήνης, θα επισκεφθεί τον 12ο Πυροσβεστικό Σταθμό στην Παλλήνη.

Αύριο, Παρασκευή, στις 10 π.μ., ο Αποστόλης Παμφίλης, υποψήφιος δήμαρχος Λαυρεωτικής, θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαυρίου.

Το Σάββατο 16 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω (Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου), θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω.

Την Κυριακή 17 Μάρτη:

-- Στις 11 π.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όρ.), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, σε εκδήλωση - συζήτηση της ΤΟ Α΄ Αθήνας - Γαλατσίου της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Εκπαίδευση, η κατάσταση στα σχολεία και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα γίνουν παρεμβάσεις από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», εκπαιδευτικούς και γονείς στο δήμο Αθήνας.

-- Στις 11.30 π.μ., στο Ιλιον, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου, θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Ιλίου. Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 7 μ.μ., στους Θρακομακεδόνες, στο Πνευματικό Κέντρο (κεντρική πλατεία), θα μιλήσει ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 10.30 π.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, θα επισκεφθεί το ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ για να συζητήσει με το διδακτικό προσωπικό και τους φοιτητές.

-- Σύσκεψη εκπαιδευτικών - γονέων οργανώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νεάπολης - Συκεών, στις 6.30 μ.μ., στο δημαρχείο Συκεών. Θα μιλήσει ο Μπάμπης Βέλλης, γραμματέας της ΕΔΥΕΘ και υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 11 π.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί το κτίριο διοίκησης και την τεχνική υπηρεσία του ΑΠΘ.

-- Στις 11 π.μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Καυταντζογλείου και του Αλεξάνδρειου (Παλαί ντε Σπορ).

Το Σάββατο 16 Μάρτη:

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Νάουσας καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Φαρμακευτική κάνναβη - ναρκωτικά: Μύθοι και αλήθειες», στις 7 μ.μ., στην Εστία Μουσών. Θα μιλήσουν ο Θωμάς Τσουκαλάς, υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, ο Παναγιώτης Γεωργάκας, νευρολόγος - ψυχίατρος, πρώην διευθυντής ΕΣΥ, επιστημονικά υπεύθυνος του ΠΕΘΕΑ «ΑΡΓΩ» και ο Ελευθέριος Μέλλος, ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής σε Αιγινήτειο Νοσοκομείο Αθηνών - ΟΚΑΝΑ.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Καβάλα (καφέ «Παλλάδιο»), σε εκδήλωση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης και τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα μιλήσουν: Ο Γιώργος Κολλάρος, στέλεχος του ΚΚΕ, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΔΠΘ, συγκοινωνιολόγος, με θέμα: «Η πολιτική διάσταση του κυκλοφοριακού ζητήματος». Ο Χρήστος Ποτόλιας, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, με θέμα: «Οι παρεμβάσεις των διοικήσεων του δήμου Καβάλας τα τελευταία χρόνια και τα αποτελέσματά τους - Η πολιτική των άλλων παρατάξεων». Ο Παναγιώτης Βελισσάρης, πολιτικός μηχανικός, σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Καβάλας και υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», με θέμα: «Οι θέσεις και προτάσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης"».

-- Στις 7 μ.μ. στη Λάρισα (Επαγγελματοβιοτεχνικό Επιμελητήριο, Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος), θα παρουσιαστεί ένα μέρος των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο. Θα μιλήσει ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Καρδίτσα, στη γειτονιά της Φαναρίου (καφενείο ΑΝΤΑΡΑ), θα μιλήσουν ο Βασίλης Κρανιάς, υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας, και η Χριστίνα Μπεκιάρη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας.

Το Σάββατο 16 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στη Λευκάδα (αίθουσα του Εργατικού Κέντρου), θα παρουσιαστούν υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το δήμο και την Περιφέρεια. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Βεροιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ