Τρίτη 13 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από την τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε σήμερα από την τηλεόραση του «902»:

  • Στις 16.00, στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ, μια συζήτηση για τα φάρμακα και το ρόλο τους, με ομιλητή τον Δ. Βαρώνο.
  • Στις 18.15, στην εκπομπή ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, μια συζήτηση του δημοσιογράφου Κώστα Καραχάλιου, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, με τους καλεσμένους του, για την επέκταση και περαιτέρω εμπορευματοποίηση της Υγείας.
  • Στις 19.00, στην εκπομπή ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ, μια συζήτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Λιβέρη, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, για το άθλημα της άρσης βαρών, με τον πρωταθλητή του είδους Κάχι Καχιασβίλη.
  • Στις 20.00, στην εκπομπή ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Βαγγέλης Κούτας, μια συζήτηση με την Τούλα Τίγκα, για το βιβλίο της, των εκδόσεων ΠΑΤΑΚΗ, «Τα χρόνια τρέχοντας» και την Σοφία Μαντούβαλου, για τα βιβλία της, των εκδόσεων ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, «Δρακομελέτας Ξετρελαμένος» και «Δρακομελέτα και έρχεται».
  • Στις 22.00, στην εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Θερμός, μια συζήτηση με τους καλεσμένους του για το επικείμενο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, στις 20 Νοέμβρη 2001.
  • Στις 23.00, στην εκπομπή ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ, που επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Σοφία Αδαμίδου, μια συζήτηση με τον Κώστα Καζάκο για την πορεία του στο θέατρο, στον κινηματογράφο και για τις πολιτικές εξελίξεις.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ