Παρασκευή 28 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ «NOVARTIS»
Αναμένεται να κλητευθεί ο Ν. Παππάς

Η κλήτευση του βουλευτή και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά είναι το στοιχείο που προέκυψε από τη χτεσινή συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά το ρόλο του πρώην υφυπουργού Δ. Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της «Novartis», με τις διαδικασίες της να χαρακτηρίζονται μέχρι τώρα, με ευθύνη των αστικών κομμάτων, από εκφυλισμό και παιχνίδια σκοπιμοτήτων.

Η κλήτευση του βουλευτή, στην οποία αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται να χαρακτηρίστηκε από τη ΝΔ «αναγκαία», μετά και τα όσα κατέθεσε προχτές ο μεγαλοεπιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, για σύσταση «εγκληματικής οργάνωσης» από τον Δ. Παπαγγελόπουλο και συναντήσεις του με τον Δ. Παπαγγελόπουλο και τον Ν. Παππά στο Μαξίμου.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να κληθούν μάρτυρες ο Αντ. Σαμαράς, ο σύμβουλός του Στ. Παπασταύρου, ο εκδότης Φιλιππάκης και μία δημοσιογράφος, πρόταση που απορρίφθηκε από τους υπόλοιπους.

Στο μεταξύ, χτες είχε προγραμματιστεί να καταθέσει η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελ. Τουλουπάκη, η οποία ωστόσο με επιστολή της γνωστοποίησε ότι δεν θα προσέλθει, διατυπώνοντας αντιρρήσεις για τον τρόπο κλήτευσής της, και το γαϊτανάκι συνεχίζεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ