Τρίτη 28 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Ενισχύουν το «Σπίτι του Αγωνιστή»

Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ), αναγνωρίζοντας τις πρόσθετες ανάγκες που αντιμετωπίζει το ίδρυμα περίθαλψης ηλικιωμένων αγωνιστών «Το Σπίτι του Αγωνιστή», μετά τα απαραίτητα μέτρα που ελήφθησαν λόγω της πανδημίας του COVID-19 και το σπουδαίο έργο που επιτελεί, έχει καλέσει τα παραρτήματά της να δείξουν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους ενισχύοντάς το, στις δύσκολες αυτές συνθήκες. Στο κάλεσμα έχουν ανταποκριθεί ήδη μια σειρά από παραρτήματα ενώ η συγκέντρωση βοήθειας συνεχίζεται.

Το Παράρτημα Καισαριανής της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, αφού ενημέρωσε τα μέλη, τους φίλους και τους συναγωνιστές για τις πρόσθετες ανάγκες που αντιμετωπίζει το «Σπίτι του Αγωνιστή», συγκέντρωσε ενίσχυση 730 ευρώ. Επίσης, το παράρτημα συγκέντρωσε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, όπως χαρτικά, καθαριστικά, πάνες, για να προστατευθεί η υγεία των εργαζομένων και των φιλοξενουμένων. Ευχαριστεί το προσωπικό του ιδρύματος για την προσπάθεια που κάνει ώστε να είναι ασφαλής η φιλοξενία στους αγωνιστές της δρακογενιάς της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης.

Το Παράρτημα Παγκρατίου - Γούβας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρει 300 ευρώ, ως συντροφική αλληλεγγύη για τις τρέχουσες αυξημένες ανάγκες στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Το Παράρτημα Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ συγκέντρωσε από τα μέλη, τους φίλους, τους συναγωνιστές και φορείς της πόλης 1.900 ευρώ για το «Σπίτι του Αγωνιστή». Συγκεκριμένα, 1.400 ευρώ από φίλους και το ταμείο του παραρτήματος, 200 ευρώ από το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης, 200 ευρώ από το Σωματείο Συνταξιούχων Ηλιούπολης Δάφνης - Υμηττού και 100 ευρώ από το Σύλλογο Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ