Τρίτη 27 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
ΛΑΡΙΣΑ
Σύσκεψη για τη συγκρότηση Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών

Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους αναπληρωτές του νομού Λάρισας να συμμετάσχουν σε σύσκεψη την Πέμπτη 29 Οκτώβρη, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στον 2ο όροφο, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Ομάδα Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών Λάρισας.

Οπως τονίζεται χαρακτηριστικά, «διανύουμε τον δεύτερο μήνα λειτουργίας των σχολείων και η κατάσταση παραμένει εκρηκτική. Οι περισσότεροι από τους αναπληρωτές που προσλήφθηκαν γίνονται "λάστιχο" για να καλύψουν τις ανάγκες των σχολείων. Δεν είναι τυχαίο που συνάδελφοι αναπληρωτές τοποθετήθηκαν σε τρία μέχρι και πέντε σχολεία, ειδικά όσοι είναι στην Παράλληλη Στήριξη. Καθώς δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες προσλήψεις στην Παράλληλη Στήριξη, με αποτέλεσμα μαθητές με ειδικές ανάγκες να παραμένουν χωρίς βοήθεια, ενώ άλλοι αποκλείονται από τα ειδικά σχολεία λόγω έλλειψης προσωπικού. Καταργήθηκε κάθε έννοια Παιδαγωγικής και είναι φανερή η αδιαφορία του υπουργείου Παιδείας για την υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών».

Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας ότι «θέλουμε να συγκροτήσουμε την Πρωτοβουλία Αναπληρωτών στο νομό μας, για να συνεχίσουμε ενωμένοι να παλεύουμε μέσα από τα σωματεία μας για μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, δουλειά με δικαιώματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ